di. jul 23rd, 2024
kerstcadeau stickers

Voordat je het weet, is het alweer kerst. Een leuke periode om mensen te verrassen met de leukste kerstcadeaus. Kerst is dé tijd om samen gezellig te zitten, aan tafel of rond de kerstboom. Wanneer de avond begint, is het tijd voor het uitpakken van alle cadeaus. Misschien eerst nog een gedicht, maar het hoogtepunt van de avond is toch het geven van cadeaus. Nu kun je deze normaal inpakken, maar een cadeau opvrolijken met cadeaustickers maakt de verrassing nog net iets leuker. Hieronder staan drie tips voor de leukste cadeaustickers voor het gebruik bij kerst. 

  1. Hello Gorgeous

Hoe wil je iemand, en vooral dames, snel vrolijk krijgen? Door hun schoonheid te benoemen natuurlijk. Daar speelt de ‘hello gorgeous’ cadeausticker prima op in. Wanneer jij een cadeau beplakt met deze sticker, weet je zeker dat het een leuke verrassing is! De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor jij die helemaal kan afstemmen op de ontvanger. Voeg er nog een leuk gedicht aan toe en je hebt de avond helemaal gemaakt!

  1.  Warning: really good things inside

Als je een leuke twist wil meegeven aan je cadeau, is de sticker ‘Warning: really good things inside’ een leuke oplossing. De sticker laat namelijk zien dat je je best hebt gedaan om voor de ontvanger een leuk cadeau uit te kiezen. Daarnaast laat je de ontvanger nog met meer spanning zitten. Want als je zo’n sticker op de verpakking plakt, dan moet het cadeau wel echt leuk zijn, toch?

  1. Kerstafbeeldingen

Deze kan natuurlijk niet missen. De leukste kerstcadeaus beplak je natuurlijk met echte kerst cadeaustickers. Er zijn verschillende varianten van de stickers, maar stuk voor stuk dragen ze bij aan een echte kerstsfeer. Denk bijvoorbeeld aan cadeaustickers met een rendier er op. Een vliegend rendier die de slee van de kerstman voorttrekt. Ook de kerstboom kan natuurlijk niet ontbreken. Of je nu puur voor de kerstboom kiest of voor verschillende kerstboompjes met sneeuw: de ontvanger zal zijn cadeau nog leuker gaan vinden. 

Een geschikte partij

Ben jij op zoek naar een geschikte partij die een ruime keuze heeft aan verschillende kerst cadeaustickers? Kijk dan eens op Rotimshop.nl. Een grote leverancier van verschillend verpakkingsmateriaal met de leukte cadeaustickers in het assortiment.

Door admin