di. jul 23rd, 2024

CANYON, een merk van accessoires voor mobiele telefoons, computers en gaming, blijft de verkopen in de Benelux uitbreiden. Het merk rekent op een aanzienlijke stijging van de vraag binnen dit segment in het volgend jaar.

CANYON begon met zijn commerciële activiteiten in Nederland in 2003. Na 19 jaar is het inmiddels tot een grootschalig merk van elektronica accessoires uitgegroeid: momenteel heeft het bedrijf 16 kantoren in Europese landen en verkoopt zijn producten in meer dan 26 landen. In 2022 heeft het merk al meer dan 1.2 miljoen eenheden aan producten over de hele wereld verkocht.

In het kader van de strategie voor het komend jaar gaat het merk CANYON de categorieën van smartwatches, smartphone & computer accessoires verder ontwikkelen. CANYON gaat met de uitbreiding in de regio’s van West-Europa door, terwijl het op de markten van Oost- en Centraal-Europa een vernieuwd concept van verkoopbeheer volgens het principe van Gezamenlijke Planning, Forecasting en Aanvullen (CPFR) gaat implementeren. Het merk is van plan met behulp van strategische samenwerkingen en sterke aanwezigheid op zowel online als offline markten verder te ontwikkelen.

CANYON heeft momenteel in de Benelux samenwerkingsovereenkomsten met de distributeurs 4Phones en HOMA (House of Music & Accessoires) en heeft haar entree gemaakt in de Benelux in het kader van de voortdurende uitbreiding van het merk. “Wij baseren onze waarden op transparantie en hoge professionele standaarden en streven ernaar om langdurige samenwerkingen te vormen, die extra voordelen voor onze klanten creëren”, — geeft Sales Manager BeNeLux van ASBIS Own Brands Ritesh Badal aan.

CANYON streeft ernaar om niet gewoon een reeks van producten aan te bieden, maar een kant-en-klaar en zeer uitgebreid product portfolio die de partner zelf misschien nog niet kan invullen. 

Als grote speler op de markt van mainstream-merken is CANYON Accessoires met haar zeer uitgebreid assortiment in producten zeer interessant. Wij beschouwen het als één ecosysteem. Dat is de nieuwe realiteit van het zakendoen, daarom lanceren wij het hele spectrum productie van accessoires voor telefoons, computers en gaming op de markten van West-Europa om het merk CANYON namelijk als een ecosysteem leverancier te positioneren. 

De dynamische groei van het merk CANYON is gebaseerd op de navolging van de wereld trends op dit gebied. Daarbij is de tijdige ontwikkeling van actuele producten de beslissende factor, wat een update van de productenreeks op het nodige moment mogelijk maakt. Om zijn positie vast te houden loopt CANYON niet alleen in de pas met de markttrends maar haalt die ook in. CANYON voert regelmatige peilingen onder de consumenten door en gebruikt social listening als instrument om de noodzakelijke innovaties in de productenreeks te introduceren en te verbeteren.

CANYON motiveert zijn consumenten om zichzelf te blijven, onafhankelijk van hun lichaamsvormen, huidskleur of geslacht en daarmee deze wereld tot beter te veranderen. Hun creativiteit, geschiedenis, eco-verantwoordelijkheid, tolerantie, menselijkheid, verlangen om te helpen en delen, redelijke consumptie zijn een waardevolle bijdrage tot deze wereld.

CANYON accessoires houdt zich aan de strikte procedures van kwaliteitscontrole. Elk product wordt op meerdere niveaus getest: kwaliteit, langdurigheid, bescherming van gebruikersgegevens. De verpakking van de producten is van 100% recyclebare materialen gemaakt, zonder plastic materialen te gebruiken.

CANYON YOU CAN

Door admin