ma. jun 24th, 2024
rittenregistratie

Rijden jouw werknemers zakelijke kilometers in een privé auto of heb jij een auto op je bedrijfsnaam staan? Het is dan belangrijk om de gemaakte ritten goed te registreren. Vanuit de wet is dit verplicht en moet kunnen worden aangetoond bij de Belastingdienst op ieder moment. Mocht dit niet goed gaan, dan riskeer je een hoge boete. Het bijhouden van de ritten kan veel tijd en moeite kosten wanneer dit handmatig wordt bijgehouden. Wanneer je gegevens vergeet wordt dit een lastige taak voor de administratie. Het is dus erg belangrijk dat de registratie van de ritten zo up-to-date mogelijk zijn. Maar wist je ook dat er een manier is waardoor de registratie heel eenvoudig wordt bijgehouden? Dankzij de app van Linqo wordt jouw rittenregistratie geautomatiseerd, waardoor je veel tijd en moeite bespaard! Wij vertellen je alles over de app in deze blog. 

Linqo maakt jouw rittenregistratie eenvoudig

De app van Linqo maakt het bijhouden van de gemaakte ritten een stuk eenvoudiger voor jou en je werknemers. De software van Linqo maakt het mogelijk om werknemers, voertuigen en goederen te volgen, aan de hand van realtime data. Alle gegeven worden verzameld in een overzicht. Daarnaast geeft de app van Linqo je inzicht in de brandstofverbruik en het rijgedrag van de bestuurders van de auto. Tot slot helpt Linco je met het indelen van je wagenpark en geeft je een overzicht van de kosten. Met de app van Linqo hoef je dit zelf allemaal niet meer te regelen! Hierdoor bespaar je veel tijd en kan je deze tijd benutten voor andere belangrijke taken.

Meer weten over Linqo

Linqo maakt jouw rittenregistratie een stuk makkelijker en voorkomt dat je een hoge boete riskeert. Wil jij meer weten over Linqo? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie. Voor vragen kan je ook contact opnemen met specialisten van Linqo. Zij helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen!

Door admin