di. jul 23rd, 2024
goud

Stel je voor dat je een sieraad kunt dragen dat jouw emoties verwerkt in goud. Een sieraad dat niet alleen mooi is, maar ook persoonlijk en betekenisvol. Een sieraad dat jouw liefde, vreugde, verdriet, hoop of dankbaarheid weerspiegelt. Een sieraad dat jouw verhaal vertelt met gouden sieraden. Klinkt dat niet geweldig?

Dat is precies wat Minitials doet. Minitials is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van persoonlijke sieraden van 18 karaat goud. Je kunt bij Minitials je eigen sieraad ontwerpen en personaliseren met initialen, symbolen, diamanten of kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld een armband bestellen die jouw naam of die van je geliefde spellen. Of je kunt kiezen voor een ketting, een ring of een paar oorbellen die jouw persoonlijke verhaal vertellen.

Maar wie is Minitials? En hoe zijn ze begonnen met het verwerken van emoties in goud? In dit artikel ga ik je meer vertellen over Minitials: het bedrijf dat jouw emoties verwerkt in goud.

De oprichters van Minitials

Minitials is opgericht in 2011 door twee vriendinnen, Marshia en Marloes. Zij waren allebei moeder geworden en wilden graag een sieraad dragen dat hun liefde voor hun kinderen symboliseerde. Ze zochten naar een sieraad dat subtiel, elegant en tijdloos was, maar ze konden niets vinden dat aan hun wensen voldeed. Ze besloten toen om zelf een sieraad te ontwerpen dat hun initialen en die van hun kinderen combineerde. Ze lieten hun ontwerp maken door een goudsmid en waren zo blij met het resultaat dat ze besloten om hun sieraad te delen met andere moeders.

Zo ontstond het idee voor Minitials, een samenvoeging van mini en initials. Marshia en Marloes hadden al snel door dat hun sieraden niet alleen voor moeders waren, maar voor iedereen die een persoonlijk verhaal wilde vertellen met gouden sieraden. Ze begonnen toen met het maken van meer sieraden, zoals armbanden, ringen en oorbellen. Ze maakten ook gebruik van symbolen, diamanten en kleuren om hun sieraden nog meer te personaliseren.

De missie van Minitials

De missie van Minitials is om mensen de mogelijkheid te geven om hun emoties te verwerken in goud. Emoties die gaan over de mensen en dingen die belangrijk voor hen zijn. Emoties die gaan over hun liefde, vreugde, verdriet, hoop of dankbaarheid. Emoties die gaan over hun persoonlijke verhaal.

Minitials gelooft dat elk persoonlijk verhaal uniek en waardevol is. Daarom maken ze hun sieraden van 18 karaat goud, het meest duurzame en waardevolle materiaal voor sieraden. Ze gebruiken ook alleen de beste kwaliteit diamanten en edelstenen om hun sieraden nog meer te laten schitteren. Ze besteden veel aandacht aan elk detail en elke afwerking om ervoor te zorgen dat elk sieraad perfect is.

Minitials wil ook dat elk persoonlijk verhaal wordt gehoord en gedeeld. Daarom nodigen ze hun klanten uit om hun verhalen te delen op hun website en social media. Ze willen zo een community creƫren van mensen die elkaar inspireren en steunen met hun persoonlijke verhalen.

Online aanwezigheid van Minitials

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Minitials en hun unieke sieraden van 18 karaat goud, dan kun je meer informatie vinden op hun website. Bekijk de online winkel van Minitials en ontdek hoe jij je eigen sieraden online kunt ontwerpen en bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende collecties, zoals Signature, Symbols, Sparkle, Colorful en Mix & Match. Je kunt ook naar de Flagship Store in Eindhoven gaan, waar je de sieraden kunt bekijken, passen en bestellen. Je kunt ook contact opnemen met Minitials via e-mail, telefoon of social media als je speciale wensen of vragen hebt.

Conclusie

In dit artikel heb ik je meer verteld over Minitials: het bedrijf dat jouw emoties verwerkt in goud. Minitials is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van persoonlijke sieraden van 18 karaat goud. Ze helpen je om je emoties te verwerken in goud met sieraden die je zelf kunt ontwerpen en personaliseren. Ze maken hun sieraden met liefde en vakmanschap en ze nodigen je uit om je verhaal te delen met de wereld. Ik hoop dat je dit artikel interessant en informatief hebt gevonden. Als je meer wilt weten over Minitials, dan kun je een kijkje nemen op hun website. Daar kun je ook meer voorbeelden zien van de prachtige sieraden die ze maken. Wie weet vind je daar wel het perfecte sieraad voor jou of voor iemand die je liefhebt.

Door admin