wo. mei 22nd, 2024
sinterklaas-feest-op-het-werk

Werd er op kantoor elk jaar sinterklaas gevierd per afdeling of met het hele bedrijf? Dan is het natuurlijk nu ook weer de hoogste tijd om hierover na te denken. Ook dit jaar is het leuk om stil te staan bij Sinterklaas. Juist met het vele thuiswerken dit jaar, is het belangrijk om even wat met elkaar te doen en daar is Sinterklaas het juiste feest voor. Kunnen jullie op kantoor geen ruimte vinden waar jullie allemaal 1.5 meter afstand kunnen houden? Dan zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om Sinterklaas te vieren.

Lootjes trekken

Wanneer kantoor het toelaat om allemaal aanwezig te zijn, is het natuurlijk hartstikke leuk om even met elkaar stil te staan bij Sinterklaas. Veel mensen kiezen voor lootjes trekken of dobbelen. Nu maakt dobbelen het dit jaar met corona een stuk lastiger, want cadeautjes doorgeven is natuurlijk niet ideaal. Kies daarom dit jaar voor lootjes trekken en maak een leuk gedichtje voor een collega. 

Online sinterklaas vieren

Laat kantoor het niet toe om allemaal aanwezig te zijn en daarbij de 1.5 meter regel in acht te nemen? Dan kun je er ook voor kiezen om online een borrel te organiseren, waarbij er bijvoorbeeld een leuk gedicht wordt geschreven voor een collega. Dit kan in Google Hangouts voorgelezen worden voor de ander. Het cadeautje komt dan later wel bij diegene terecht. 

Een cadeau voor elke werknemer

Vanuit het bedrijf kun je natuurlijk de rest regelen. Stuur bijvoorbeeld iedereen een chocoladeletter thuis of leg dit op het bureau van elke werknemer. Het hangt dus heel erg af van de indeling van jullie kantoor. Wil jij liever zorgen voor alle cadeaus om de veiligheid helemaal in acht te nemen? Bestel dan online leuke cadeaus en verras iedereen met iets leuks. Iets lekkers mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Op deze website vind je meer.

Door admin