wo. mei 22nd, 2024
magazijn

Magazijnstellingen zijn er in heel veel soorten en maten. Voor ieder magazijn geldt: een efficiënte inrichting is van groot belang. Je wilt de ruimte optimaal benutten maar je wilt daarnaast ook veiligheid waarborgen en niet onnodig teveel betalen. Het vinden van een gewenste magazijnstelling is goed mogelijk: er zijn voor ieder bedrijf toepassingen op maat. Hier lees je meer over het vinden van de beste stellingen voor jouw magazijn en ontdek je hoe jij de juiste keuze maakt.

Ontdek al je mogelijkheden

Een magazijn is de ideale manier om de goederen van een bedrijf op te slaan. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf je hebt en hoe groot je voorraad is: een magazijn is hierbij altijd welkom. Je kunt hier je producten op een duidelijke en overzichtelijke manier opslaan en daarnaast ben je altijd in staat om snel te vinden wat je zoekt. Er zijn verschillende soorten magazijnstellingen verkrijgbaar. Onder andere de volgende stellingen zijn aan te schaffen voor jouw magazijn:

  • Palletstelling: stelling voor het plaatsen van pallets met goederen. Ideaal voor makkelijke opslag en de verzending naar klanten.
  • Draagarmstelling: stelling voor het opslaan van langere en zwaardere goederen. Goed te combineren met legborden.
  • Legbordstelling: een handig opslagsysteem dat beschikbaar is in verschillende uitvoeringen.
  • Bandenstelling: stelling voor het opslaan van banden.
  • Grootvakstelling: slim systeem om volumineuze goederen op te slaan. 
  • Inrijstelling: stelling voor het gemakkelijk inrijden van goederen op palletrails.

Schakel professionals in voor de beste keuzes

Een bedrijf als Begra is al jarenlang expert als het gaat om magazijnstellingen. Een professioneel bedrijf met veel ervaring is een goede hulp: je bent op deze manier in staat om een magazijn op de best mogelijke manier in te richten. Een goed ingericht magazijn zorgt voor veel voordelen: je bent flexibel, kunt efficiënt werken en daarnaast heb je altijd een duidelijk overzicht. Het is dan ook aan te raden om de hulp van een ervaren bedrijf in te schakelen: zo maak je gegarandeerd de beste keuzes voor nu en de toekomst.

Door admin