di. jul 23rd, 2024
printwerk

Stel jij je als bedrijf constant de vraag hoe je het beste adverteert? Waar en wanneer kun je je (potentiële) klanten bereiken en vooral: hoe kun je ze het beste beïnvloeden? Gebruik ik de oude media of doe ik het op de moderne manier? Dit is een vraag die je niet zomaar in een paar seconden kunt beantwoorden. Wij zochten voor jou alvast een paar manieren uit hoe jij je bedrijf efficiënt kunt profileren naar je klanten toe.

The Old way of the New way?

Als modern bedrijf ben je uiteraard aanwezig op alle mogelijk nieuwe media. Webpagina’s, twitter, facebook en direct online mailing hebben voor jou geen geheimen meer. Maar bereik je zo alle mogelijke toekomstige klanten die je zou willen? Neen, er zijn heel wat mensen die hun informatie hier niet halen. Die mis je elke keer je een nieuwe poging doet op sociale media. De revolutie van old media haalt een grote slag binnen. Oude media mogen niet aan je aandacht ontsnappen. Met traditionele media bereik je een aanzienlijk extra publiek!

Zet het op papier

Een groot deel van de bevolking krijgt toevallig nieuws of reclame te zien via de krant, folders of pamfletten. Terwijl je TV zit te kijken, neem je toch gauw de stapel reclame door die in je bus zat. Op de trein lees je stiekem de krant van je overbuur mee. Aan de receptie van je bedrijf lag alweer een nieuw foldertje voor een heerlijk restaurant. Old media en printwerk in het bijzonder trekken nog altijd de aandacht bij velen onder ons. We worden overspoeld met berichten op nieuwe media en klikken daarom snel berichten weg. Ze blijven veel minder lang bij.

Vergroot je range van adverteren

Via nieuwe media bereik je je klanten vooral persoonlijk: via hun i-phone, tablet of in hun Facebook account. Het aantal aangesproken personen blijft beperkt. Bij old media en printwerk bestaat er geen limiet: je verdeelt je info aan zoveel personen als je zelf wilt. Traditionele media zijn misschien minder direct of persoonlijk, maar ze zijn onuitputtelijk. De revolutie van old media bestaat erin om precies die informatie te verspreiden welke het individu anders nooit te zien, te horen of te lezen krijgt. Als je dit voor ogen houdt, ben je al een stap verder in de goeie richting. Gebruik zowel nieuwe als oude media om iedereen (ja: iedereen!) te bereiken.

Door admin