vr. apr 12th, 2024
glazen bedrukken

Ben je actief in de horeca als kroegeigenaar, cafébaas of hotelmanager? Dan zijn bedrukte glazen je vast niet onbekend. Glazen met daarop het logo van de huisbrouwer zijn vast aanwezig. Maar als je rondkijkt in je horecagelegenheid zijn er mogelijk ook nog genoeg glazen die geen bedrukking hebben. Een gemiste kans als je kijkt naar de promotiemogelijkheden die bedrukte glazen bieden.

Meer glazen bedrukken dan alleen bierglazen

Wat bijvoorbeeld te denken van de karaffen voor water? Deze staan prominent op tafel maar hebben in veel gevallen geen bedrukking. Juist door een mooie bedrukking toe te voegen aan de waterkaraf straalt het meer luxe en beleving uit. Zeker als je gebruik maakt van speciaal water of extra gefilterd water is de karaf een mooie mogelijkheid om dit extra naar voren te brengen.

Maar ook de theeglazen en longdrinks worden vaak neergezet zonder dat de huisstijl terugkomt op de glazen. Dan kun je jezelf de vraag stellen waarom de bierglazen wel bedrukt worden en de andere glazen niet. Bij het bierglas is er vaak nog een eis vanuit de bierleverancier om met bepaalde logo’s te werken, maar de meeste horeca-uitbaters hebben wel de vrijheid om hun eigen bedrijfsstijl door te voeren op de andere glazen. Dus laat jezelf zien op de glazen van de andere dranken!

Ook afwijkende glazen bedrukken

Als de veelgebruikte bier-, water-, frisdrank- en theeglazen zijn voorzien van een mooie bedrukking is het ook tijd om de lijn door te trekken naar de andere glazen. Een cognacglas, gin tonic glas of whiskeyglas kan net zo goed bedrukt worden als de standaardglazen.
Dat deze vaak in kleinere aantallen aanwezig zijn is geen probleem. Bedrukken kan vaak al vanaf 36 stuks, dus je hoeft geen grote uitbater te zijn om toch sterk voor de dag te komen.

En zeker als er af en toe speciale gelegenheden zijn waarbij er getoast wordt met champagne of cocktails is het sterk aanbevolen om ook hier op stijlvolle wijze je bedrijfsnaam onderdeel te laten zijn van het plaatje. Uiteraard op subtiele wijze verwerkt met een mooi design, maar dat kun je gerust aan de specialist overlaten.

Zijn bedrukte glazen ook iets voor jouw zaak?

Zelfs met een kleine oplage is het mogelijk om tegen beperkte kosten je glazen te laten bedrukken. Dit kan zelfs bij je huidige glazen als ze nog niet aan vervanging toe zijn (aangeleverd werk). Maar als je na de coronasluiting toch een frisse start wilt maken met mooie nieuwe glazen benut dan gelijk de mogelijkheid om ze te laten bedrukken.

En heb je toch die grote aantallen nodig, ook dan is glazen bedrukken bij de Riké Group zeker een interessante optie voor je. Want of je nu grote of kleine aantallen nodig hebt, er is altijd een passende oplossing tegen een scherpe prijs.

Door admin