di. jul 23rd, 2024
vlag bedrukken

Door een bedrijfsvlag te laten maken, kun je je bedrijf op een unieke manier promoten. Zo kun je bij de Vlaggenclub je eigen ontwerp creëren. Ook kun je reclamevlaggen laten bedrukken. Dit is een super goed idee voor op evenementen. Hieronder staan ideeën voor hoe je je bedrijf kunt weergeven op een vlag.

Reclame vlag

Buiten je winkel, of het pand van je bedrijf, kun je een mooie reclame vlag neerzetten. Deze kun je gebruiken om je bedrijf te laten zien. Een vlag zorgt ervoor dat je bedrijf of winkel meteen te herkennen is. Je kunt voor verschillende formaten kiezen. Hierdoor kun je een vlag kiezen die goed bij het pand past. Met een mooie opvallende vlag zullen klanten je bedrijf sneller vinden en beter onthouden!

Cocktailprikkers

Als je een bedrijfsevenement hebt, of naar een beurs gaat, is het een goed idee om je bedrijfslogo op cocktailprikkers te bedrukken. Dit zijn kleine vlaggetjes die in eten geprikt worden. Dit is een zeer handige manier om je bedrijf te promoten. Je kunt het zien als een soort businesskaart. Je kunt je bedrijfslogo, maar ook contactgegevens weergeven op de kleine vlaggetjes. Met een opvallend design zullen mensen ongetwijfeld kijken naar wat er op de vlaggetjes staan.

Beachflag

Een beachflag is een staande vlag. Deze vlaggen zijn perfect voor in en buiten je pand of winkel. Ook op evenementen zijn deze vlaggen perfect om je bedrijf te laten zien. De vlaggen zijn meestal een paar meter groot. Hierdoor kun je je bedrijf goed weergeven en zal de vlag opvallen voor potentiële klanten. Met behulp van een beachflag kun je duidelijk aan je klanten laten zien wat voor bedrijf je bent. Ook kun je de vlaggen gebruiken voor speciale gelegenheden zoals de opening van je bedrijf. 

Roll up banner

Als je op zoek bent naar een vlag als communicatiemiddel, dan kun je een roll up banner gebruiken. Dit is een grote vlag die je aan de muur kunt hangen. Je kunt hier veel informatie op kwijt. Denk aan openingstijden, maar ook prijzen voor producten of diensten. De banner is ook goed te gebruiken tijdens presentaties.

Door admin