vr. apr 12th, 2024

Misschien heeft u er weleens van gehoord: een Mezzanine vloer. Deze vloer wordt ook wel een tussenvloer genoemd. Een Mezzanine vloer biedt de uitkomst als u op dit moment een magazijn heeft, maar u meer ruimte nodig heeft. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om te verhuizen of te verbouwen, maar dankzij een Mezzanine vloer hoeft u dit niet te doen. Met de extra etage verkrijgt u extra ruimte in uw pand. Wij snappen dat elke ruimte anders is, bij Nolte kunt u daarom terecht voor een Mezzanine vloer op maat.

Mogelijkheden voor Mezzanine vloeren

Bij Nolte kunt u kiezen uit Mezzanine vloeren in diverse afmetingen, kleuren en materialen. De systeemvloer kan helemaal naar uw wens ontworpen worden, zodat dit perfect past bij de rest van uw pand. Daarbij weet u altijd dat de kwaliteit hoogwaardig is. Nolte maakt namelijk alleen gebruik van de allerbeste materialen, zodat de Mezzanine vloer altijd in topstaat blijft. Tevens worden de vloeren door heel Europa geleverd. Hierdoor is het dus goed mogelijk dat u de vloeren in alle uithoeken van Europa kunt tegenkomen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een op maat gemaakte Mezzanine? Neem dan contact op met Nolte Opslag Systemen. U kunt altijd al uw wensen en specificaties aangeven. Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden? Tip: het is mogelijk om via de website een offerte aan te vragen. Zo weet u snel wat u kunt verwachten.

Door admin