di. jul 23rd, 2024
beginnen-met-ondernemen

Ben jij degene die de planning maakt voor het personeel? Waarschijnlijk doe je dit nog in Excel. Maar in 2020 heb je behalve Excel meer mogelijkheden. Zeker als je meer personeelsleden hebt. Personeelsplanning is in ontwikkeling. Het inplannen van personeel is soms lastig. Het lijkt vaak meer op een puzzel dan op een planning. Zeker als je steeds meer opdrachten krijgt of steeds meer werknemers. Met de personeelsplanning van Outsmart kun je op een kinderlijk eenvoudige manier een planning maken. Het maakt niet uit of je de planning maakt per medewerker, per dag of per klant. Je vind bij OUtSmart alles in het digitale planbord. Jij krijgt een soort agenda te zien van al je medewerkers en dan kun je de opdrachten die jij wilt plannen slepen naar de open plekken in de agenda van je medewerkers. Zo verdeel je al het werk simpel en snel.

Je werknemers zijn direct op de hoogte van elke wijziging 

Maken jouw werknemers al gebruik van de werkbon app. Via deze app kunnen zij direct hun werkrooster bekijken. Wanneer jij een wijziging maakt in jouw planning wordt dit door middel van een melding kenbaar gemaakt in de app. Zo weet degene voor wie jij een andere planning hebt gemaakt dat er iets is veranderd in zijn of haar werkrooster. De werkbon app wordt ook gebruikt als werkbon. Want in de werkbon app kan jouw werknemer zijn uren precies bijhouden. Daarnaast kan al het materiaal dat wordt gebruikt worden genoteerd in de app en als het nodig is kunnen er ook foto’s geüpdatet worden. Als de klus klaar is kan hij de werkbon laten tekenen door de klant en doorsturen naar kantoor. Even geen WiFi dan worden de gegevens bewaard en is WiFi weer beschikbaar dan worden de gegevens direct doorgestuurd. 

Hoe snel wil jij factureren?

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk facturen kunnen versturen van de werkzaamheden die gedaan zijn. Nu zijn niet alle werknemers even snel met het inleveren van de urenregistratie. En je werknemers moeten naast de urenregistratie ook nog de gebruikte materialen doorgeven. Met de werkbon app kan dat eenvoudig. Je ontvangt met de werkbon app alle gewerkte uren. Zodra je medewerker begint aan het karwei geeft hij dit aan. Wanneer het karwei klaar is wordt dit ook genoteerd. Zijn er materialen gebruikt dan kan dit in de app worden aangegeven. Indien nodig kan de werkbon door de klant worden afgetekend. Dan kan de werkbon worden doorgestuurd naar kantoor. Er kan dan direct een factuur worden gemaakt. Werken met een werkbonnen app betekent géén papieren werkbonnen meer. Alle uren worden direct geregistreerd en verwerkt. Zo zie je precies hoeveel uren er zijn gewerkt aan een bepaald project.

Urenregistratie is belangrijk zeker voor een ZZP’er

Als je als ZZP’er werkt moet je van de belastingdienst voldoen aan de 1225 uren regel. Je moet dus kunnen aantonen dat je minimaal 1225 uren besteed hebt aan jouw onderneming. Met de werkbon app van OutSmart hou je de urenregistratie simpel en snel bij. Daarnaast kun je eenvoudig al het materiaal dat je hebt gebruikt toevoegen. Maak foto’s van je werk en voeg die ook toe. Je kunt de werkbon door de klant laten aftekenen. Zo heb je een compleet overzicht per klant. Je kunt aan het einde van een project ook precies zien hoeveel uur je aan het project hebt gewerkt en weke materialen je hebt gebruikt. Aan de hand van de verzamelde gegevens van de werkbon app kun je ook direct facturen maken. Met andere woorden; de urenregistratie app is een alles in één app waarmee je veel tijd bespaard. 

Conclusie:

Je kunt met de urenregistratie app alle gewerkte uren simpel bijhouden. Maar ook een planning maken, offertes versturen én factureren. 

Door admin