di. jul 23rd, 2024
serverkast

Dat doet u natuurlijk bij utp-kabel.nl! Hier vindt u een ruim aanbod patchkasten van 10 of 19 inch. Voor een stabiel en betrouwbaar IT netwerk is een patchkast een belangrijke factor. Het biedt bescherming tegen vuil, oververhitting, diefstal en andere invloeden van buitenaf. Tevens is het gemakkelijk om alle apparatuur op één plek gemonteerd en geïnstalleerd te hebben. De term patchkast komt van patchen. Oftewel: verbinding maken met het netwerk door UTP-kabels aan te sluiten op een patchpaneel om zo dankzij een switch een netwerksignaal naar verschillende plekken te sturen.

Groot aanbod patchkasten

Bij het kiezen van een patchkast is het juiste formaat van belang. Patchkasten zijn verkrijgbaar in 10 inch en 19 inch modellen. 19 inch varianten zijn onder te verdelen in staande kasten, wandkasten en mini patchkasten. Het netwerk bepaalt voor een groot gedeelte de grootte van de patchkast. In grote gebouwen staan vaak meerdere 19 inch patchkasten. De UTP bekabeling mag vanaf de werkplek naar de patchkast niet langer zijn dan 100 meter. Een langere afstand zorgt voor kwaliteitsverlies van het signaal. In het assortiment van utp-kabel.nl vindt u een groot aanbod 10 inch en 19 inch patchkasten. Ook zijn er diverse handige accessoires die goed van pas komen, zoals stekkerdozen, patchpanelen, legborden, ventilatorsets, afsluitbare lades, kooimoeren en nog veel meer.

Gemakkelijk en snel online bestellen

Bent u overtuigd en gaat u een patchkast kopen? Bij Serkast.nl bestelt u gemakkelijk en snel de gewenste patchkast online. ieder product is direct uit voorraad leverbaar waardoor u zeker bent van een snelle levertijd. Bestellingen die voor 16:00 binnen zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Bent u er nog niet helemaal uit welke serverkast en/of accessoires u moet kiezen? De deskundige medewerkers adviseren u graag! Zo weet u zeker dat u een kast bestelt die het best past bij úw organisatie. Meer weten? Breng een bezoek aan de website

Door admin