di. jul 23rd, 2024
boeket-cadeau

Iedereen heeft wel mensen in hun leven waar ze ontzettend dankbaar voor zijn. het is mooi om dit een keer in de zoveel tijd te laten zien. dit kan op heel veel verschillende manieren. Verrassingen zijn altijd leuk. Voor de ontvanger, maar ook voor de gever. Het is waar wat ze zeggen, geven is nog veel leuker dan krijgen. In deze blog gaan we je drie leuke verrassing ideeën geven. Lees dus snel verder voor een flinke dosis lieve inspiratie. 

  • Bloemen om op te fleuren

Een mooi boeket met bloemen is altijd leuk om te krijgen en te geven. Bloemen zijn namelijk erg divers. Je kan kiezen uit veel verschillende kleuren en formaten. Zo is er altijd wel een bos die past bij de ontvanger. Ga voor favoriete kleurencombinaties of bloemsoorten voor een persoonlijk cadeau. Je kunt ook een bos laten bezorgen, neem daarvoor een kijkje op boeketcadeau.nl. Daar vind je verschillende boeketen met bloemen, dus misschien ook wel eentje voor een dierbare in jouw leven. 

  • Lieve woorden

Wanneer sturen we nou nog kaarten of brieven? Jij! Want de ontvanger zal ontzettend verrast zijn. Stuur dus vooral spontaan eens een keer een kaartje of een brief. Je kan ook zelf kaarten online ontwerpen. Dit kan bij verschillende sites. Zo kan je foto’s toevoegen voor een persoonlijke touch. Voor brieven kun je briefpapier kopen, voor een chiquere uitstraling. Wie wil er nou geen mooie brief ontvangen?

  • De mooiste verassingen maak je zelf

Als je zelf iets maakt, stop je er je tijd en moeite in. Dat is iets wat de meeste mensen erg kunnen waarderen. Gebruik je hobby’s dus vooral met deze verrassing. Of je nou goed kunt tekenen, naaien of kleien. Het maakt eigenlijk niet uit. Puur de aandacht die je er in stopt zal al worden gewaardeerd. De ontvanger zal hoe dan ook ontzettend gelukkig worden van jouw zelfgemaakte verrassing.

Dit waren onze drie ideeën, om dierbare te verassen. 

Door admin