vr. apr 12th, 2024
bedrukt strandlaken

De zomer komt eraan en veel bedrijven zullen te maken hebben met medewerkers en relaties die op vakantie gaan. Om de vakantieperiode goed in te luiden zal er menig borrel of bijeenkomst voor de zomer nog worden gepland. Zo spreek je elkaar nog even, want in de zomer is door alle vakanties het best moeilijk om het contact met iedereen te onderhouden. Dat is ook de reden dat veel bedrijven hun medewerkers en relaties een leuk geschenk geven voor de zomer. Met een zomergeschenk refereer je namelijk naar een leuke periode ( zomer, zon, vakantie) en kun je toch je bedrijf onder de aandacht blijven brengen. Zeker als je het cadeau bedrukt met jullie eigen logo of reclame slogan.

Een geschenk waar je iedereen wel blij mee maakt in de zomer is een mooi strandlaken. Wij kunnen het strandlaken bedrukken of borduren met jullie logo. Ook is het mogelijk om het hele strandlaken full colour te bedrukken met jullie ontwerp. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om jullie logo in te laten weven in het ontwerp. Er is op dit gebied van alles mogelijk. Kijk op onze site naar de diverse mogelijkheden.

Hieronder een voorbeeld van een strandlaken die full colour bedrukt is

En van een strandlaken met logo erop geborduurd.

Inweven of hoog laag weven kan ook, deze handdoeken worden helemaal naar uw wensen geproduceerd. De levertijd is hiervan wel langer en de oplages hoger, maar het resultaat is een 100% custom made artikel en dat ziet er zeer fraai uit.

Hoog-laag weven

Inweven

bedrukt strandlaken

Bijna alle handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen. Ook wordt er steeds meer gewerkt met gerecycled katoen en bio katoen. 

Naast strandlakens zijn ook de hamamdoeken in opkomst. Deze hamam doeken werden vroeger vooral voor de sauna gebruikt, maar zie je nu steeds vaker op het strand. Voordeel is dat deze wat dunner en lichter zijn waardoor je ze ook makkelijker om je heen kunt slaan als je even een drankje bij de bar wil halen. 

Wil je meer weten over ons assortiment strandlakens en hamamdoeken, kijk op onze website

https://www.relatiegeschenk4you.nl of neem contact met ons op. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden, levertijden en prijzen. Je kunt ons bereiken via info@relatiegeschenk4you.nl of bellen met 0546-433120. 

Door admin