wo. mei 22nd, 2024
aanstekers bedrukken

Wil jij aanstekers laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf of organisatie? Goed idee! Het weggeven van bedrukte aanstekers is namelijk ontzettend effectief. Aanstekers zijn een praktisch promotioneel item dat door veel mensen wordt gebruikt. De meeste mensen kunnen niet genoeg aanstekers hebben. Door aanstekers te laten bedrukken met jouw logo zorg je er dus voor dat jouw logo vaak gezien zal worden. 

Wanneer je aanstekers wilt laten bedrukken met jouw logo, dan zijn er een aantal dingen die je moet weten. Misschien heb je je logo al vaker op promotionele items laten drukken en ben je hier al van op de hoogte. Mocht dit niet zo zijn, dan kan je in deze blog lezen met welke twee belangrijke aspecten je rekening moet houden wanneer je aanstekers laat bedrukken. 

Het aantal drukkleuren

Jouw logo bestaat uit drukkleuren. Dit is redelijk logisch natuurlijk, maar het is wel iets om op te letten bij het bedrukken van aanstekers. Niet elke aansteker kan bedrukt worden met een ongelimiteerd aantal drukkleuren namelijk. Dit verschilt per druktechniek. Wordt de aansteker bedruk door middel van een tampondruk of zeefdruk? Dan kunnen er doorgaans 1 – 4 drukkleuren gebruikt worden. Bestaat jouw logo uit verschillende kleuren en kleurovergangen? Dan kies je voor een druktechniek waarbij in full color kan worden bedrukt, zoals een digitale print of een doming. En ja, ook zwart en wit worden meegeteld als drukkleuren. 

Het drukformaat

Hoewel aanstekers een relatief groot drukoppervlak hebben (het zijn platte artikelen, dus een groot gedeelte van de aanstekers kan bedrukt worden), zijn het natuurlijk vrij kleine items. Daarom moet je erop letten dat jouw logo leesbaar op de aansteker bedrukt kan worden. Het zou natuurlijk erg zonde zijn wanneer je een aansteker laat bedrukken met jouw nieuwe logo, maar dat de slogan totaal onleesbaar is. Gelukkig kan je bij veel bedrijven voorafgaand een digitaal voorbeeld aanvragen, zodat je precies ziet of jouw gewenste opdruk geschikt is voor de betreffende aansteker. 

Wil jij weten wat er mogelijk is voor jouw logo? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Op deze website vindt je een groot assortiment aanstekers voor lage prijzen. Ook als je nog geen bestelling wilt plaatsen, kan je alvast een digitaal voorbeeld aanvragen zodat je goed kunt zien wat er precies mogelijk is. Het klantenteam helpt je op een deskundige wijze en denkt graag met je mee. 

Door admin