ma. jun 24th, 2024
website-bouwen

Als (startende) ondernemer is het natuurlijk van levensbelang dat je online vindbaar bent. Je hebt dus een website nodig. Breekt het zweet je al uit? Helemaal niet nodig! Hieronder vier makkelijke manieren om een website te bouwen.

Houd het simpel

Ten eerste, houd het simpel. Je kunt altijd nog uitbreiden naar een site met meerdere opties, begint met een makkelijke website bouwen. Dat kunt je doen op verschillende platformen. De bekendste zijn WordPress, blogger.com en Weebly. Verdiep je in de verschillende aanbieders en bepaal wat het beste bij jou en jouw onderneming past. Wat zijn voor jou makkelijke manieren om een website te bouwen? Dat is voor iedereen anders. Tegenwoordig zijn de tools zover ontwikkeld, dat jij makkelijk zelf een website bouwen kunt.

Inhoud

Technisch gezien kun je misschien wel makkelijk zelf een wordpress website maken, maar het is ook belangrijk om vooraf te bedenken welke boodschap je graag wilt communiceren. Maak dus een plan voor de inhoud voor je begint met een makkelijke website bouwen. Wie ben je? Welke dienst of welk product biedt je aan? En heel belangrijk, hoe kunnen eventuele toekomstige klanten je bereiken? Heb je dat op een rijtje? Dan kun je makkelijk zelf een wordpress website maken.

Vindbaarheid

Je kunt wellicht makkelijk zelf een website bouwen, het is ook van belangrijk dat jouw klanten de landingspagina kunnen vinden. Zorg dus voor een goede vindbaarheid. Dat kun je doen door flink te netwerken op social media, maar ook met SEO-zoekwoorden. Ze moeten niet meer om je heen kunnen!

Updaten!

Een makkelijke website bouwen is zo gebeurd, maar zorg ook dat je updates blijft plaatsen op je pagina. Een verouderde website oogt onprofessioneel en dat is niet de bedoeling. Bovendien, als je eenmaal die prachtsite hebt, wil je waarschijnlijk niets anders dan ‘m blijven uitbreiden, pimpen en promoten!

Door admin