ma. jun 24th, 2024
cms

We horen de term ‘Craft CMS’ steeds vaker vallen in het zakelijke leven. Wat deze term precies is en vooral wat het inhoudt, is bij vrijwel iedereen onduidelijk. Om daar voor eens en voor altijd verandering in te brengen, is deze blog geschreven. Je leest hier niet alleen over de achtergrond van dit programma, want ja: dat is wat het is, maar je leest ook over hetgeen jij met dit programma kunt doen. Kortom, weten wat Craft CMS voor jou kan doen en wat het inhoudt? Lees dan vooral gauw verder!

Web development

De belangrijkste term die we kunnen noemen die gepaard gaat met Craft CMS, is ongetwijfeld ‘Web development’. Wat is dit en wat kun je ermee? Een korte definitie van web development is eigenlijk het ontwikkelen van sites, apps en andere online toepassingen. Alles wat op het gebied van websites, apps en andere online gebeurtenissen met jouw bedrijf van doen heeft, valt onder de categorie web development. Wanneer je een kijkje neemt bij een bedrijf als Doop, zie je dat er diensten worden aangeboden die met het bovenstaande van doen hebben. Loop jij dus in één van deze zaken vast? Neem contact op met het bedrijf, maar lees ook vooral snel verder over het programma Craft CMS!

Craft CMS

Je kon net al even lezen over het bedrijf Doop dat jou eventueel zou kunnen helpen met onder andere zaken als het ontwikkelen van sites, apps en andere online toepassingen. Toch maar wat dieper ingaan op Craft CMS zo langzamerhand? Oké! 

Om Craft CMS met een bedrijf als Doop en een term als ‘web development’ te combineren, moeten we even een korte toelichting geven van wat het programma nou eigenlijk is en doet. Craft is een zogeheten contentmanagementsysteem, vandaar de afkorting ‘CMS’. Een bedrijf als Doop gebruikt het programma Craft om diensten als het bouwen van websites, portals, progressive web apps, webshops en nog veel meer te bouwen. Wanneer jij een bedrijf als Doop dus zou vragen om het één en ander voor jou te betekenen, is de kans groot dat er gebruik gemaakt gaat worden van Craft CMS. Zo, weten we dat ook weer!

Door admin