do. mei 23rd, 2024
kosten payrolling

Als je een drukke baant hebt dan ken je het wel, in een werkdag zitten veel te weinig uren en in een uur te weinig minuten. Hierdoor kom je tijd te kort en taken die geen prioriteit hebben, maar die je wel leuk vindt blijven vaak liggen op de stapel. Gelukkig is hier een oplossing voor! Het is namelijk mogelijk om een payrollorganisatie in te schakelen, deze organisatie neem verscheidende taken voor jou uit handen. De taken die ze voor jou uit handen nemen zijn taken omtrent het personeel. Bijvoorbeeld financiële zaken, administratief maar ook als je advies nodig hebt over personeelsvraagstukken kan je bij een payrollorganisatie terecht. Wil je meer weten over payrolling en de kosten van payrolling? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Dit zijn de meest belangrijke punten

Als je ervoor kiest om een payrollorganisatie in te schakelen, zijn je werknemers officieel in dienst bij de payrollorganisatie. Dit scheelt jou als baas heel veel tijd. Daarnaast weet je zeker dat de zaken rondom het personeel geweldig geregeld worden, omdat een specialist alles over neemt. Een ander groot voordeel is dat je als wekgever zijnde geen werkgeversrisico meer hebt. Als een werknemer ziek is, dan hoef jij de werknemer niet meer door te betalen.

Dit betaal je uiteindelijk voor een payrollorganisatie

De vraag die vaak gesteld wordt; veranderd er nu iets binnen mijn bedrijf? En het antwoord is nee, voor de werknemers veranderd verder niks. De werksfeer en de gezelligheid blijft gewoon, en jij bent nog steeds degene die de werknemers aanstuurt en de leiding neemt. Maar een punt wat wel veranderd is het uitbetalen van het loon, dit wordt namelijk gedaan door de payrollorganisatie. Voor jou als werkgever verandert er verder niet zoveel, maar we kunnen ons voorstellen dat er nog wel wat vragen zijn omtrent de kosten. Je betaald namelijk de payrollorganisatie voor de diensten die jij hebt uitgekozen, denk aan; loon, premies, reserveringen, belastingen, feestdagen, pensioen, vakantiedagen en vakantiegeld, ziekteverzuimen en volledige administratie. Een vast bedrag noemen wordt een beetje lastig, je betaald namelijk geen vast bedrag per uur, daarom is het verstandig om een offerte aan te vragen bij Payroll Select.

Meer informatie nodig?

Heb je nog een vraag? Of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Payroll select. Payroll Select helpt je graag met de Payroll kosten, hierdoor weet jij waar je aan toe bent. Op de website van Payroll select kan je een offerte opvragen, op deze manier weet jij waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.

Door admin