do. mei 23rd, 2024
magazijn

Idealin bouwt en ontwikkelt foggers die in staat zijn de luchtvochtigheid te verhogen in ruimten als magazijnen, drukkerijen, hallen, fabrieken, broeikassen, laboratoria, kerken, theaters en alle andere ruimten waar de luchtvochtigheid snel en permanent op het gewenste peil gebracht dient te worden.

Over het merk idealin

Idealin is een bedrijf dat foggers bouwt en ontwikkelt, deze foggers zijn in staat de luchtvochtigheid in grote ruimtes te verhogen. In deze foggers wordt het water door middelpuntvliedende kracht door een fijnmazig rooster geslagen. Dit resulteert in een nevel die bestaat uit extreem kleine waterdruppeltjes en een hoeveelheid water die in de lucht verneveld. Dankzij deze werking is de nevel veel groter dan die in andere soort luchtbevochtigers en bevochtig je zelfs de grootste ruimtes. 

Verschillende foggers voor verschillende toepassingen

De foggers van het gerenommeerde merk Idealin zijn geschikt voor verschillende toepassingen;

  • De Ultrafog produceert de fijnste mist wat het toestel geschikt maakt voor toepassingen waar een standaard fogger niet geschikt is door de kans van condensatie van de nevel op de vloer, ramen of wanden. De in de ruimte verspreide waterdruppels zijn slechtst 2 duizendste van een millimeter groot wat ervoor zorgt dat de nevel onmiddellijk verdampt en niet kan condenseren op oppervlakten in de ruimte
  • De Superfog is geschikt voor grotere ruimten waarbij de in de ruimte verspreide waterdruppels ca. 3 – 5 duizendste van een millimeter groot, die onder de meeste omstandigheden verdampen voordat ze als condensatie neerslaan.
  • De Fogmax heeft de hoogste capaciteit met een opbrengst van ca. 8 liter per uur, deze fogger is geschikt voor grotere ruimten zoals magazijnen en broeikassen. Ondanks de hoge capaciteit is de Fogmax compact en eenvoudig in te zetten voor snel resultaat.
  • De Fog360 heeft een capaciteit van ca. 6 liter per dag en kan opgehangen worden zodat de fogger geen ruimte in hoeft te nemen, een stroomaansluiting en watertoevoer volstaat voor directe inzet. De Fog360 verspreidt de nevel 3 in de rondte wat ver voor zorgt dat de nevel egaal wordt verspreid en snel verdampt. Ook omdat de fogger hoog opgehangen wordt is de nevel vaak reeds verdampt voordat het de vloer kan bereiken.

Ben je op zoek naar industriële bevochtigers? Dan is de aanschaf van een Idealin fogger wellicht een goed idee!

Door admin