di. jul 23rd, 2024
plastic

Verpakking is het visitekaartje van je bedrijf en is daarom ook echt iets om goed over na te denken als ondernemer. Een verpakking is meer dan alleen dan. Een verpakking is de uitstraling van jouw merk en moet vaak ook aan een aantal punten voldoen. Emmers zijn er in vele soorten en maten, in tegenstelling van wat mensen vaak denken. Ze zijn namelijk stevig en te krijgen in allerlei verschillende varianten. In deze blog willen we het graag met je hebben over duurzame kunstof emmers. Deze duurzame emmers worden gemaakt door Dijkstra Plastics, je gaat ook meer over hun leren in deze blog. Lees snel verder!

Naadloze verzending

Voor de emmers van Dijkstra Plastics hoef je de deur niet uit, bestellen doe je namelijk gewoon online. Je kunt ze namelijk eenvoudig en snel online bestellen. Ze hebben een enorm assortiment, dus voor elk product een passende oplossing. Ook hebben ze een betrouwbare levering, als je voor 15.00 besteld, is je bestelling na twee werkdagen bezorgt. Ook krijg je een track en trace code waar je je pakket kunt volgen. Dan weet jij wanneer je je pakket kunt verwachten.

Recyclebare emmers, een duurzame keuze

Dijkstra Plastics maakt al meer dan 40 jaar recyclebare emmers, dat zijn hun kunstof emmers. Deze emmers zijn volledig recyclebaar en dragen daardoor mee aan betere leefomgeving met minder afval. De kunstof emmers van Dijkstra Plastics worden voor al hun klanten op maat gemaakt, maatwerk dus. Wat je wensen ook zijn, ga het gesprek aan en ze zullen verwerkt worden in de perfecte emmer voor jouw product. Voor elk product is er een passende emmer. De emmers worden voor een grootgedeelte gemaakt van polypropyleen. Dat is een plastic die volledig recyclebaar is, duurzaam dus. Ook is Dijkstra Plastics verbonden met het Plastic Pact Nederland. Als je daarbij aangesloten bent, verbind je je met verplichtingen om een circulaire verpakkingsketen te maken. 

Meer weten?

Als je nog advies wilt hebt over deze kunstof verpakkingen of vragen hebt neem dan contact op met Dijkstra Plastics. Je kunt ook altijd een kijkje nemen in hun online omgeving op de site voor meer informatie. 

Door admin