di. jul 23rd, 2024
pvc emblemen

Emblemen zijn al immens populair. Zo worden patches gebruikt om kleding op te leuken, worden ze als merchandise van merken en bands/artiesten verkocht of verkocht in een webshop. Maar naast geborduurde, geweven, badstof, bedrukte en andere stoffen emblemen, zijn PVC patches in populariteit gestegen. Deze unieke en stoere emblemen worden op een geheel andere wijze gemaakt dan andere patches. Hoe, dat lees je hier!

Wat zijn PVC emblemen?

PVC patches zijn een passend alternatief op stoffen emblemen. Deze emblemen maken wij namelijk van duurzaam kunststof wat lijkt op rubber. De patches zijn bijvoorbeeld zeer populair in de Airsoft wereld vanwege de duurzaamheid van het materiaal. Daarom zijn ze ook erg geschikt voor buiten gebruik. En geef toe, ze zien er gewoon erg gaaf uit! Je kunt deze rubberen emblemen niet alleen gebruiken om te bevestigen op kleding en accessoires, ze zijn ook erg geschikt als sleutelhangers, merklabels en onderzetters.

Hoe worden emblemen van PVC gemaakt?

PVC emblemen worden in lagen opgebouwd. Hoe gaat het in zijn werk? Allereerst wordt er een mal gemaakt op basis van het ontwerp. In deze mal worden de verschillende kleuren vloeibare PVC ingegoten, in lagen. Op deze manier ontstaat er een embleem met reliëf of 3D-effect. Doordat er een unieke mal wordt gemaakt op basis van het ontwerp, kun je de emblemen laten maken in verschillende formaten en afmetingen. De PVC emblemen zijn te bestellen met klittenband of met een naaigoot, zodat ze eenvoudig op kleding te bevestigen zijn.

Hoe kun je PVC emblemen laten maken?

Kan ik ook zelf PVC emblemen kopen geheel naar eigen ontwerp? Ja, dat kan bijvoorbeeld bij Pro-Merchandise. Als specialist in het maken van emblemen en andere merchandise, ben je daar aan het juiste adres. Zij kunnen emblemen maken geheel naar jouw eigen ontwerp of met jouw logo. Maar ook op het gebied van ontwerpen kunnen zij jou ondersteunen. Een in-house ontwerper gaat jou helpen bij het designen van unieke patches. Hoe handig is dat?! 

Emblemen maken bij Pro-Merchandise via een simpel stappenplan

Een uniek embleem begint natuurlijk bij een uniek ontwerp. Stap 1: Een idee, schets of ontwerp aanleveren. Hierbij kun je een compleet uitgewerkt ontwerp aanleveren. Maar ben jij niet zo’n ster in ontwerpen of vind je het lastig om jouw embleem idee ‘op papier’ te krijgen? Dan zit er bij Pro-Merchandise een ontwerpteam voor jou klaar om jou hierbij te ondersteunen! Stap 2: De werktekening of ontwerptekening goedkeuren. Pas wanneer jij akkoord gaat met ons voorstel (inclusief prijsopgave) is jouw bestelling geplaatst. Je zit dus nergens direct aan vast en je plaatst pas een bestelling wanneer jij helemaal tevreden bent over de te laten maken emblemen. Stap 3: Een sample foto ontvangen (optioneel: fysieke sample aanvragen). Je ontvangt van ons vrijwel altijd een foto van het eerste geproduceerde embleem. Het is op speciale aanvraag ook mogelijk een fysieke sample te ontvangen tegen een meerprijs. 

Emblemen van PVC, alles behalve doorsnee!

Ben jij helemaal enthousiast geworden en klaar om PVC emblemen te kopen? Je weet nu hoe het moet. Binnenkort beschik jij misschien wel over jouw eigen unieke PVC emblemen.

Door admin