di. jul 23rd, 2024
Zakelijk-internet-en-mobiel-combineren

Als ondernemer is het van groot belang dat je goede verbinding hebt. Aansluiten bij een internet- en telecomaanbieder is daarom een must. Maak jij al gebruik van een combi abonnement? Door je telecomprovider en internetaanbieder slim te combineren kun je heel wat zakelijk voordeel behalen. 

Een goed voorbeeld van zo’n combi is Ziggo en Vodafone. We vertellen je over de voordelen van het combineren van Vodafone en Ziggo Zakelijk.

Zakelijk Vodafone combineren met Ziggo

Vodafone is een toonaangevende aanbieder van mobiele (zakelijke) abonnementen en Ziggo is dat op het gebied van internet en tv. De standaardprijzen (juni, 2020):

  • Ziggo Zakelijk: vanaf €40 per maand
  • Vodafone Zakelijk: vanaf €27 per maand

Wanneer je een zakelijk abonnement van Vodafone én Ziggo afsluit, dan lopen de voordelen al snel op, van korting tot gratis extra’s. Hieronder een overzicht (voordelen kunnen per abonnementsvorm verschillen, kijk voor de actuele aanbiedingen altijd op de website van Ziggo of Vodafone). 

  1. €4,13 korting per maand op Vodafone mobiel

Bij aanschaf van een Vodafone Red Pro zakelijk abonnement krijg je €4,13 korting als je ook een Ziggo abonnement hebt. Bij de Red Pro abonnementen heb je drie keuzes, namelijk uit 10 GB, 25 GB en onbeperkt internet per maand. Onbeperkt bellen en sms’en zit bij alle drie de zakelijke abonnementen inbegrepen.

  1. Verdubbeling van Vodafone databundel

Wanneer je kiest voor het Red Pro Unlimited abonnement van Vodafone dan geniet je sowieso al van onbeperkt data. Heb je een Red Pro Connect of Red Pro Select abonnement, dan wordt je data verdubbeld naar 20 GB of 50 GB.

  1. Gratis internetbeveiliging op 20 apparaten

Op ieder apparaat met een gerust hart internetten? Wanneer je Ziggo en Vodafone combineert dan hoef je geen dure beveiligingssoftware aan te schaffen, want je maakt gratis gebruik van het Ziggo Safe Online pakket. Hiermee ben je beschermt tegen virussen, trojaanse paarden en spyware. Tevens kun je veilig internetbankieren, online betalen en je apparaat beveiligen op afstand. Normaal kost Ziggo Safe Online XL €5,74 per maand, maar in combinatie met een Ziggo abonnement krijg je het pakket gratis voor 20 apparaten.

  1. Extra tv-pakket bij Ziggo

Na het werk tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld met het gratis extra tv-pakket dat je krijgt bij een gecombineerd abonnement. Kies voor een van onderstaande pakketten:

  • Ziggo Kids pakket, met onder andere Disney Junior en Cartoon Network
  • Movies en Series L, waaronder inclusief het beste van HBO zoals Game of Thrones
  • Ziggo Sport Totaal, met zes premium sportkanalen met voetbal, Formule 1 en meer

Snel internet met Ziggo

Bij Ziggo betaal je alleen voor de snelheid die je nodig hebt. Als je meerdere apparaten online wilt hebben, veel wilt downloaden en uploaden of veel streamt, dan kies je voor een groter pakket. Met het grootste Giga pakket bereik je 1000/50 Mbit per seconde. De prijs ligt dan op €75 per maand. Overigens hebben zowel Ziggo als Vodafone regelmatig mooie andere acties. Zo krijg je nu de eerste vijf maanden gratis internet (juni 2020).

Overstappen naar Vodafone en/of Ziggo

Wanneer je overstapt dan maak je gebruik van de Overstapservice. Hierbij kun je indien gewenst je eigen nummer behouden, wel zo gemakkelijk. Ben je al klant bij Vodafone of Ziggo? Vul dan tijdens het afsluiten van het andere abonnement op de website je klantnummer in, zodat je meteen van alle voordelen gebruikmaakt.

Ben je net gestart als ondernemer en ben je op zoek naar meer tips op zakelijk gebied? Lees dan hier ons artikel over vier dingen om rekening mee te houden als je voor jezelf begint.

Door admin